Seminarii - Certificare Sanum

VIP Consult

PROGRAM CERTIFICARE - “SANUM PRACTITIONER"

Terapia Sanum este o cale naturala de a sustine puterea naturala a organismului de a se regenera, regla si vindeca, oferind o noua solutie in tratarea afectiunilor cronice, facand posibila calea prin care omul poate sa preia controlul asupra propriei sanatati.


Firma germana Sanum- Kehlbeck GmbH & Co. KG are o indelungata traditie in producerea unor remedii de inalta calitate, potentate microbiologic (izopate, imunomodelatoare si haptene). Remediile Sanum au la baza studiile Prof Dr Enderlein - microbiolog, doctor si cercetator german. Studiile lui Enderlein au aratat ca microorganismele din corpul uman trec prin diferite stadii de dezvoltare, iar efectul lor asupra corpului se schimba de la forme initiale nepatogene, la forme ulterioare patogene. El a ajuns la concluzia ca mediul intern al pacientului este responsabil de formarea de boli virale, bacteriene sau fungice si ca modificarea acestui mediu este metoda de atac asupra majoritatii bolilor infectioase.


Metoda de vindecare biologica Sanum Kehlbeck castiga rapid interes pe plan mondial, astfel incat produsele Sanum sunt acum exportate in diferite colturi ale lumii.


Daca doriti sa va alaturati celor peste 30,000 de practicieni Sanum din lume, inscrieti-va acum la primul program “Sanum Practitioner” din Romania !


Cui se adreseaza:

Programul se adreseaza tuturor medicilor, terapeutilor si nemedicilor care doresc sa afle mai multe informatii despre o abordare biointegrativa a sanatatii organismului uman si care doresc sa obtina dreptul de a practica terapia Sanum.


De ce sa participati

- se acorda certificare SANUM-Kehlbeck GmbH & Co


- participantii vor beneficia de uriasa oportunitate de a face parte dintr-un grup foarte restrans de practicieni SANUM din Romania (doar 25 locuri)


- costuri cu circa 60 % mai mici fata de programul similar din Germania

Structura program

4 module a cate 5 seminarii

Seminariile se vor desfasura vinerea (16:00 – 20:00) si sambata (09:00 – 13:00)

Locatie: Bucuresti, sediul: Costache Marinescu, nr. 37, sector 1

Seminariile se vor desfasura in ultimul weekend al fiecarei luni, data exacta fiind comunicata pe Facebook.

Cadenta va fi de 1 seminar / luna

Inscrierea ramane valabila pentru medicii care deja au achitat.

La seminariile Sanum pot participa medici care vor obtine certificat de Sanum-practitioner eliberat de Sanum- Kehlbeck, terapeuti specializati in terapii complementare precum si nemedici care doresc sa afle mai multe informatii despre o abordare biointegrativa a sanatatii organismului uman.

Taxa program si facilitati de plata

pretul programului include certificarea

fiecare seminar are o taxa de participare de 250 Ron

Participantilor li se asigura

- suport de curs in format electronic

- cafea, racoritoare si produse de patiserie in cele 4 pauze din cadrul fiecarui seminar

Lector

Dr. Gudrun Mekle, director medical al Sanum- Kehlbeck Company

Dr. Gudrun Mekle, M. D., M.A., M.B.A.

Dr. Mekle este Director al Departamentului de Stiinnte Medicale al Sanum-Kehlbeck în Hoya, Germania. În afară de obținerea de programe de masterat în Sinologie, Germanistica și Management in Afaceri si Administrare pentru gestionarea spitalului, dr Gudrun Mekle a studiat si TCM, Homoepatie și Terapie Sanum. Ea a lucrat ca doctor asistent în departamentele de Medicină Internă, ​​ Neurochirurgie, Reabilitare precoce și ca medic senior la o clinica de specialitate din Germania. Dr. Mekle are, de asemenea, licență in medicina de urgenta.

Dr. Viviana Bogdan, medic homeopat si psihoterapeut.

Viviana imbina cu success competentele dobandite in medicina generala, medicina alternativa si psihologie, la clinica sa medicala VIP CONSULT.

Viviana este singurul Sanum practitioner din Romania; ea a obtinut certificarea in Germania, dupa participarea la seminariile “SANUM therapy with selected chronic diseases” din Baden –Baden (2005-2007, 2008-2012. De asemenea este si specialist in Darkfield microscopy.

Viviana este membru in:

Colegiul Medicilor Bucuresti

Societatea Romana de Homeopatie

"Societatea de Hipnoza Clinica si Sugestiologie", Romania;

"Asociatia Psihiatrilor Romani", Romania

"Asociatia Psihologilor Romani", Romania.


Programul va beneficia si de prezenta mai multor personalitati marcante din Germania. Lista invitatilor va fi anuntata in curand..

Inscrieri

Plata se poate face cu 30 minute inaintea inceperii seminarului sau in contul de mai jos, cu specificatia ca trebuie achitat si comisionul bancar (10 Ron, in functie de banca).

Pentru detalii suplimentare puteti contacta:

Dr. Viviana Bogdan;

Tel: 0742956817;

mail: cm.vip.consult@gmail.com


SANMED VIP SRL

RO07 BTRL RONC RT02 1594 1901

SWIFT: BTRLRO22

Banca Transilvania SUCURSALA SOSEAUA CHITILEI

Program Seminar

Detalii pe facebook click aiciCabinet medical Vip-Consult

Locatia Seminarului

Puncte de reper:

Statie de metrou : Statia de metrou Basarab , magistrala M1 si M4.


Statie RATB in fata locatiei:Nicolae Titulescu 65,86,105.