Departamentul Medicina Muncii

VIP Consult ofera solutii simple de Medicina Muncii pentru sanatatea afacerii voastre, flexibilitatea serviciilor noastre fiind pentru confortul beneficiarilor nostri prin Contracte de Medicina Muncii personalizate la preturi fara concurenta . Activitatea noastra se desfasoara in conformitate cu Legea nr. 319 din 14 iulie 2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 646 din 26 iulie 2006 precum si a Hotararii 355/11.04.2007 publicata in Monitorul Oficial Partea I, nr. 322 din 17.05.2007.

Asigurarea serviciilor de medicina muncii se face pe parcursul unui an calendaristic in baza unui contract de prestari servicii. Examenul medical periodic se efectueaza obligatoriu tuturor lucratorilor.

Oferta noastra de preturi pentru medicina muncii va fi personalizata in functie de numarul si tipul angajatilor si a conditiilor specifice de munca din firma dumneavoastra pentru urmatoarele examene:

A. Examen medical la angajare - investigatiile medicale aferente categoriilor de personal conform HG 1169/2011 si Norma metodologica de aplicare a prevederilor Legii SSM nr.319/2006

B. Control medical periodic - investigatiile medicale aferente categoriilor de personal conform HG 1169/2011 si Norma metodologica de aplicare a prevederilor Legii securitatii si sanatatii in munca nr.319 /2006.

C. Examen medical la reluarea activitatii - investigatii medicale conform incadrarii profesionale initiale

Activitatea de medicina muncii prevede:

- evaluarea riscurilor profesionale in compania dumneavoastra

- supravegherea starii de sanatate a angajatilor

- consilierea angajatilor si angajatorilor in probleme specifice de sanatate in munca

La indicatia medicului de medicina muncii, pentru stabilirea incompatibilitatilor medicale cu riscurile profesionale evaluate, examenul medical la angajarea in munca pentru locurile de munca si activitatile cu expunere la factori de risc personal cuprinde si examene medicale suplimentare celor prevazute in oferta de examinare de medicina muncii.

Examenele medicale se desfasoara conform legislatiei in vigoare si se finalizeaza cu eliberarea fisei de aptitudine pentru fiecare angajat si intocmirea unui raport privind rezultatele activitatii de medicina muncii in compania dumneavoastra. Frecventa examenului medical periodic poate fi modificata numai la propunerea medicului specialist de medicina muncii, cu informarea angajatorului.

Examenul medical la reluarea activitatii se efectueaza dupa o intrerupere a activitatii de minimum 90 de zile, pentru motive medicale, sau 6 luni, pentru orice alte motive, in termen de 7 zile de la reluarea activitatii.

Serviciile medicale se pot efectua la sediile noastre sau la sediul beneficiarului.

Beneficiind de o bogata experienta, asigura gama completa de servicii de medicina muncii pentru companii, vine in intampinarea necesitatilor si cerintelor angajatorilor.

Aceste servicii se pot asigura, la cerere, in sediul /sediile beneficiarilor dupa un calendar stabilit de comun acord, fara a perturba activitatea curenta a angajatilor.