Magazin Online Sanmed

Clinica Medicala VIP Consult, prin dr. Viviana Bogdan, este unicul reprezentant din Romania pentru Sanum - Kehlbeck GmbH & Co KG și companiile sale asociate Biofrid GmbH & Co KG și Mastavit GmbH.
Sanum - Kehlbeck ofera o gama variata de remedii care pot fi achizitionate doar de catre medici, dentiști, veterinari, Sanum practitioners, terapeuti. Pentru lista de preturi comerciale va rugam sa va adresati acestora.


Pana ce magazinul nostru va fi online puteti vedea catalogul de produse aici Sau in format PDF


Remediile SANUM sunt produse de catre compania Sanum - Kehlbeck GmbH & Co KG, situata in nordul Germaniei, la un standard de inalta calitate. Compania Sanum - Kehlbeck GmbH & Co KG este orientata pe actitivatea de cercetare si dezvoltare in domeniul sanatatii, lucrand în strânsă colaborare cu clinici, universități germane și internaționale si institute de cercetare științifică.


O mare parte din munca Sanum - Kehlbeck se bazează pe cercetarea extensivă și de pionierat a microbiologului german Prof. Dr. Günther Enderleinn (1872-1968) a cărui lucrare principala, „Cyclogenia Bacteriei" a fost publicata în 1925.
Contribuția majoră a lui Enderlein a fost pleomorfismul, concept potrivit caruia microbii iau numeroase forme în cadrul unui ciclu de dezvoltare pe care el l-a denumit cyclogenie. Fazele cyclogeniei încep de la particule cu dimensiuni submicronice, a caror valenta creste in functie de condițiile de mediu intern, progresand catre forme patogene (bacterii, virusi, culminând ca ciuperci). Prin contrast, medicina modernă se bazează pe ideea monomorphica conform careia microorganismele patogene isi pastreaza forma și atacă organismul din exterior.


Enderlein, analizand sangele viu cu ajutorul microscopului in camp intunecat, a descoperit un proces natural prin care ecosistemul microbian intern asigura mentinerea unui echilibru sanatos al organismului. El a denumit microparticulele regulatoare „simbionti”. Acestea au rolul de a reface „echilibrul simbiotic” din corp, care pentru Enderlein reprezenta starea ideala de sanatate.
Pornind de la aceasta viziune, el a dezvoltat remedii izopate unice derivate din culturi fungice.
Conform teoriei pleomorfice, de o importanță deosebită pentru sănătate sunt ciclurile de viață ale Mucor racemosus și Aspergillus niger, pe care Enderlein le-a descoperit ca fiind fundamentale pentru microflora oamenilor și mamiferelor, împreună cu Candida și speciile de Penicillium. În orice astfel de ciclu de viață microbiană, formele virulente pot fi regresate la forme avirulente inofensive prin utilizarea remediilor isopate fungice corespunzătoare.


Terapia Sanum foloseste, de asemenea, diverse remedii bacteriene potentate, suplimente nutritive și remedii pe bază de plante, pentru a reechilibra " solul ", din care apar bolile. Cele mai importante sunt produsele cu rol de alcalinizare a pH-ului organismului. Multe afectiuni sunt cauzate de hiperaciditate, aceasta fiind considerata drept mediu de dezvoltare pentru microorganismele patogene.
Enderlein a descris boala în primul rând, ca o manifestare a "endobiozei" (ciclul Mucor), pe care a considerat-o ca fiind asemanatoare cu miasma Psora definita de Hahnemann .
El a descris, de asemenea, "paratuberculoza" (ciclul Aspergillus), ca o alta miasmă semnificativa ce sta la baza mai multor afectiuni cronice. Cele mai multe dintre remediile Sanum lucrează la acest profund nivel miasmatic pentru a spori starea generala de sanatate si vitalitate.


O altă gamă de produse de importanță istorică este Polysan, conținând coloizi potentati, fabricati din tincturile mamă originale ale Dr. med. Carl Spengler (1860 - 1937) , un cercetător elvețian renumit pentru cercetarile sale legate de tuberculoză și sifilis. Testul Polysan ajută la descoperirea infecțiilor latente insidioase care trebuie să fie eliminate pentru a permite regenerarea. Din moment ce dezechilibrele microbiene și bolile cronice sunt astazi tot mai frecvente si mai complexe, remediile Sanum vin să joace un rol tot mai important in obtinerea bunăstarii si sanatatii organismelor umane și animale.

Pentru informatii suplimentare despre microbiologia lui Enderlein si terapia SANUM va invitam sa participati la seminariile SANUM Practitioner. Detalii - click aici - sau ne gasiti pe Facebook - click aici -