Cabinetul VIP Consult. DSV - Scanare corporala completa. Ecografie

De ce Delta Scan VIP (DSV)?

Pacientul poate sa-si faca o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate actuale dar si asupra riscurilor sau predispozitiei spre imbolnavire.

 

Diagnosticarea este un pas foarte important in recuperarea completa a sanatatii organismului. Nu intotdeauna este usor sa gasim o cale rapida si eficienta de diagnosticare mai ales fara a recurge la metode invazive.


In acest sens, delta scan poate fi de mare ajutor pentru ca in numai 15 min ofera o scanare completa a organismului, recunoaste, pana la cele mai mici detalii, diferite tipuri de patologii, paraziti, influente toxice sau biologice ( de exemplu alergii), malnutritia si chiar influentele emotionale/psihologice si afectiuni genetice printr-o metoda neinvaziva.

Spre deosebire de ecografie, care nu se utilizeaza la examinarea oaselor si plamanilor, DSV ofera informatii asupra tuturor aparatelor si sistemelor organismului uman.


Pentru ca functioneaza pe baza bio-energetica (camp morfogenetic) permite examinarea sangelui prin analize de sange, a microflorei ( virusi, bacterii, ciuperci, paraziti ) si analiza firului de par.

Detecteaza bolile prezente in organism precum si cauzele evolutiei lor.

Detecteaza echilibrul acidobazic.

Determina prognosticul bolii cu 1-5 ani inainte.


Terapia cu DSV presupune 2min/organ, in functie de intensitatea terapiei. De exemplu: se poate armoniza intregul corp, se poate vedea cum se imbunatateste sau se inrautaeste nivelul energetic al unui organ, se testeaza compatibilitatea modelelor energetice.

Selecteaza cel mai eficient tratament, avand posibilitatea de a testa orice medicament ( remediu) in camera speciala de biorezonanta, putand determina efectul acestuia asupra organismului.

Permite prepararea remediului electronic individual pentru fiecare ( spectronozod ).

 

In anumite situații din viață, DSV poate ajuta metodele de terapie prin utilizarea putereii cuvintelor, gândurilor și imaginilor.


Ce este Delta Scan VIP?

- Un sistem bio-energetic destinat diagnosticarii si terapiei care, spre deosebire de alte metode conventionale, nu foloseste electrozi, fotografii , radiatii sau alte metode invazive.

- Scaneaza intregul corp energetic utilizand un set de casti si ofera detalii despre nivelul energetic al fiecarei celule a corpului uman, mergand in profunzime, pana la nivel cromozomial

- Orice afectiune, inclusiv parazitii si multe altele poate fi detectata in corpul energetic, inainte ca ea sa se manifeste in corpul fizic, permitand preventia si tratarea adecvata a starii respective.

- Pentru ca functioneaza pe baza bio-energetica (camp morfogenetic) permite examinarea sangelui prin analize de sange precum si analiza firului de par.